Dålig uppdatering från oss det sista!

Nu kommer en uppdatering iallafall!

Det var väldigt länge sedan vi uppdaterade, Men nu är vi på gång igen!

Under 2017 har det varit lugnt på tävlingsfronten, lite krabb med bland annat allergier och en enveten hålvägg har ställt till det under året men nu verkar vi vara på språng igen med alla hästar!

Vi fick två underbara föl, första var Lottie, vårt gula Welsh Mountainsto som blev mamma till en helt fantastisk liten gul prinsessa med bläs och sockar e. Sjömillans Seagram.

Aida Elph var inte många dagar senare med att få en väldigt fin fuxkille vid namn Acrobat även han med sockar och bläs e. Simberg Superman. Stona är ombetäcka med samma hingstar iår också och vi hoppas att vi får lika fina bäbisar 2018! 

Försäljningshästarna är sålda och just nu är det inga som är till salu, men om du söker ponny eller häst är du välkommen att höra av dig, ibland har vi bra kontakter!

Just nu så har vi mycket träningar, Mathilda är i Norrköping på skogslotten minst en gång i månaden två dagar. Ellinor är i Landsbro och har träningar jämna veckor på Tisdagar, vill du vara med så hör av dig!  Utöver detta så har vi träningar hemma i ridhuset flera kvällar i veckan vill du träna så är det bara att höra av sig!