Nya fina ponnyer!

Vi har varit på utflykt och hämtade hem nya bekantskaper hos Elisabeth Rudbeck Salsta Stuteri vid påsk!
Med oss hem fick vi  licensierade hingsten Salstas Pimpernel e. Salstas Mountain Mint u. Molstabergs Pavlova – Lacy Foxbe  visad med 43p  och guldbelönad många gånger om! Salstas Madam e. Blackhill Picalo u. Salstas Madonna – Salstas Splendid. Madam var trea på Royal Welsh Show som föl och diplomsto hon är nu dräktig med Salstas Maddoc och vi väntar med spänning!
Vi tittade på många fina ponnyer, bland annat Salstas Mountain Mint som är pappa till Pimpernel och Salstas Mr Blizzard hingst f. 18 e. Salstas Pimpernel u. Salstas Miss Blizz – Blackhill Picalo visad med Guld flera gånger!
Så himla roligt att se alla fina ponnyer och ha äran att få förvalta dem!
Tack Bettan, Bitte och Gunnar för förtroendet!