Läger och föl!

Stockaremåla Merlin

17 Maj fick vi ett jättefint hingstföl e. Salstas Maddoc u. Salstas Madam, allt har gått bra och han är en väldigt social och vacker fölunge! Efter Midsommar hämtade vi även hem Salstas Toscana med fölet Salstas Toscanini e. Salstas Pimpernel vid sidan, Toscana leasar vi från Bettan på Salsta Stuteri och är mycket glada för det!

På plats hos Elisabeth och Bitte på Salsta Stuteri fick vi se många fina ponnyer! Bland annat Salstas Pimpernels förstfödde avkomma Salstas Mr Blizzard u. Salstas Miss Blizz

Lottie och Aida är ultraljudade och konstaterade dräktiga med Salstas Pimpernel och Benefit. Nu hoppas vi att de andra är dräktiga också!

Vi laddar för fullt inför Träningslägret nu i början av Juli! Det blev fullt iår och det brukar vara väldigt uppskattat av alla tjejer! Iår gjorde vi lägret en dag längre på önskan av deltagarna! Vi ser fram emot att de kommer!

Kliniken är klar och Olivia har provat både sängar och soffa!