Bruksprov 2019

Nu var det länge sedan! Torpalyckans PowerPoint gjorde sitt särskilda bruksprov i helgen! Han visades med 88798 exteriört och 999 för sin ridbarhet och 77 i uppsutten hoppning! Fantastiskt, vi red in honom i Januari… Det är tecken på väldigt bra psyke! Vi tackar ägarna på Torpalyckans Stuteri för förtroendet att visa honom! Och TACK Alice, vår elev som visade honom så förtjänstfullt i hoppningen!

 

 

Dålig uppdatering från oss det sista!

Nu kommer en uppdatering iallafall!

Det var väldigt länge sedan vi uppdaterade, Men nu är vi på gång igen!

Under 2017 har det varit lugnt på tävlingsfronten, lite krabb med bland annat allergier och en enveten hålvägg har ställt till det under året men nu verkar vi vara på språng igen med alla hästar!

Vi fick två underbara föl, första var Lottie, vårt gula Welsh Mountainsto som blev mamma till en helt fantastisk liten gul prinsessa med bläs och sockar e. Sjömillans Seagram.

Aida Elph var inte många dagar senare med att få en väldigt fin fuxkille vid namn Acrobat även han med sockar och bläs e. Simberg Superman. Stona är ombetäcka med samma hingstar iår också och vi hoppas att vi får lika fina bäbisar 2018!  Continue Reading →

Mycket på G!

Nu har vi haft mycket på gång det senaste var träning för Jan Schöneman här i vårt ridhus! Det har varit mycket givande träningar och han kommer inom kort igen!

Vår lilla maskot Trindod King of Diamonds en Welsh Mountain hingst var på utställning och skötte sig väldigt bra!

Här är lite bilder!   DSC_0107DSC_0082DSC_0148

Pixar och Ellinor var i Everlöv vid midsommar och gjorde bra ifrån sig! 65,5% i Intermidiere II vilket är personbästa, det är vi supernöjda med!

Tyvär ingen placering denna gången men andra utanför får vi vara nöjda med i Lövsta cupen än så länge!

stallelmaP8259416

Nu ska vi åka ner till Falsterbo ett par dagar och ha lite semester så kommer vi hem igen fullmatade med inspiration att träna vidare!

På gång är Jan Schöneman träning 18/7 och Fysioterapeut Håkan Crantz 21/7 Vill du komma och träna lite nu i sommar går det bra, bara hör av dig nu har vi boxar lediga om du vill sova över och träna flera dagar!

 

 

Nytt År och nya möjligheter!

Vi drog igång det nya året med en träningshelg i januari som blev väldigt lyckad! Vi kommer att fortsätta med lite träningshelger framöver så håll utkik!

Våra hästar är pigga och igång igen efter lite vintervila, vi har två fina saluhästar i stallet! En fin läromästare (utb. Msv C+) och en fin nioåring (byter och påbörjad piruetter) Hör av dig för mer information stallelma@hotmail.com

Vi håller på att planera vårens träningar nu så mer info om var de kommer hålla hus är på gång! På hemmaplan är det träningar Tisdag, Onsdag och Torsdag på kvällarna hör av dig om du vill ha en tid.

Nästa träningshelg 6-7/2 -16 kommer vara förlagd på Åseda Ryttarförening i samband med lagträning för division 3 storhäst. Vill du vara med och träna en tvådagars träning där finns det ett fåtal platser kvar. Lördag kör vi träningspass och Söndag programridning av valfritt program.

 

Nästa Träningshelg här på Stall ElMa blir 20-21/2 -16

Detta ingår: Två träningspass á 45min och  ett Teoripass. Boxplats och boende med gemensam mat på kvällen.

Pris: 950:-

Anmälan sker senast 18/2 begränsat antal  platser!

Anmälan sker till stallelma@hotmail.com eller telefon Ellinor 0733-311240

 

DSC_0587 DSC_0605 DSC_0570 DSC_0626

 

Saluhästar!

DSC_0229DSC_0239

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har två mycket fina hästar Till Salu!

Valack brun f.99 e. Amiral – Ceylon ca 164 snäll med motor och mycket personlighet! En riktig bästa vän! Utb/tävlad La-MSV

Valack Skimmel f.07 e Haydn – Lord Calvert ca.162 snäll och vänlig med fin ridbarhet. Rör sig mjukt och elastiskt Utb/tävlad  MSV

Vid intresse hör av dig till Ellinor 0733-311240 eller stallelma@Hotmail.com

 

Duktiga elever!!

magdaPå bilden: Magda Gyllenfjell och Armina

I helgen har våra duktiga elever gjort fina resultat på hoppbanan! De var i Nybro och Jönköping och de resulterade i vinster och placeringar! Stort Grattis!